Nogle gange er det dejligt at tilberede maden selv. Andre gange er det mere belejligt, når maden bliver leveret. Det kan være til en større festlighed i familien som en konfirmation eller et bryllup, hvor der er meget andet at skulle tænke på. I sådanne tilfælde, hvor man ønsker mad ud af huset er KokkeKompagniet klar med lækre menuer til virksomheder og private til beskedne priser.

Se mere her: https://www.kokkekompagniet.dk/

Velkommen til en verden af velsmag!

Bag KokkeKompaniet står 2 entusiaster, der sammen med gode medarbejdere sætter alt ind på at skabe smagfulde, kulinariske oplevelser ved bordet ? i kantinen, i spisestuen og i festsalen. Trods de beskedne priser er forventningerne til leverancen tårnhøjt for køkkenchefen. For mad ud af huset skal være god mad ud af huset! Når Kokkekompagniet leverer maden, er hver enkelt råvare udvalgt omhyggeligt direkte hos den lokale producent. Derfor vil man som køber opleve, at det friskbagte brød smager ekstra godt og har det helt rigtige bid. De friskplukkede krydderurter dufter skønt og kraftigt. Retterne byder på overraskende nye og lækre smagskombinationer. Og servicen sidder lige i skabet.

KokkeKompagniet serverer mad med sjæl og super service

Hvad der oprindeligt startede som en passion og en fritidsbeskæftigelse tilbage i 1999 for de to ejere, er i dag blevet til en succes, der er kommet mange smagsløg til gode. På KokkeKompaniet finder du altid et stort udvalg af både buffeter og menuer ? fra de helt klassiske til sæsonaktuelle, trendy varianter, der aldrig er helt ?som sidste år?. Gå på opdagelse i hverdagsretter, tilbehør og en masse spændende forslag til alt fra den gode brunch, der starter en festlig dag eller et møde ? til natmaden, der runder det hele af. Velkommen – og velbekomme!

Comments are closed.