Valsemøllen har rigtig mange opskrifter til os der gerne vil bage og lave mad – det er stedet hvor de gør alt for at vi skal kunne få fat på det bedste af det bedste mel som vi skal bruge til vores opskrifter. For nogen kan det lyde lidt mærkeligt, når jeg siger at der virkelig er forskel på mel, og det er vigtigt at det er det rigtige mel når man for eksempel selv vil bage sit rugbrød. På Valsemøllens hjemmeside https://www.valsemollen.dk/ kan man lære en masse omkring hvordan man bager med de forskellige typer dej – for eksempel er der forskel på tør gær og frisk gær, og om man bager med surdej eller almindelig dej. Denne bageviden står der en masse om på deres hjemmeside, og er værd at sætte sig ind i, hvis man ønsker at ens bagværk skal blive som det man køber hos bageren eller på Pizzariet. Jeg selv har fået en masse fif og inspiration til mange forskellige opskrifter, og ungerne elsker at deltage, når vi skal have lavet hjemmelavet Pizza.

Jeg kan huske at jeg selv stod med næsen i postkassen, da jeg havde besluttet mig for at lære at lave Københavner Birkes – jeg ved ikke hvor mange gange de ikke lige blev som jeg ville have det, og til sidst måtte jeg få på nettet for at se om der var et eller andet sted hvor jeg kunne få en persekt opskrift og bage vejledning, og det fandt jeg på Valsemøllen. Mine unger er specielt rigtig glade for mine fødselsdagsboller, da de bliver lige så lette og luftige som dem de var vant til at få hos bageren, men de hjemmebagte smager bare meget bedre.
Det er altid rart at få ny inspiration til nyt brød og nye kager – og hvis man er en af dem, der gerne vil give børnene en chance for også at lære at lave sine egne pølsehorn og små pizzaer til at have med i skolen, så er der masser af inspiration at finde på valsemøllens hjemmeside – og jeg lover at det bliver en succes.

Comments are closed.