Kitchenbutler gør køkkendrøm til virkelighed

Det kan være en kompliceret proces at skulle vælge nyt køkken. Der kan være mange ting at beslutte sig for, når man skal have nyt køkken. Det kan være sin sag at beslutte sig for udseende, udformning, materialer og ikke mindst finansiering af køkken.

Men det behøver ikke være en uopnåelig drøm at få nyt køkken.

For det er netop her Kitchenbutler kan hjælpe dig. Kitchenbutler ønsker at skabe en proces der er nem for både leverandører og kunder.

Kitchenbutler hjælper dig ikke blot med at vælge udformning og design af dit nye køkken, men tager dig også med igennem den finansielle del.

Det første du skal gøre er at finde frem til, hvordan dit drømmekøkken ser ud. Måske drømmer du om et L-formet køkken med granit bordplade og et stort udvalg af hvidevarer. Uanset hvordan drømmekøkkenet ser ud kan du finde en hjælpende hånd hos Kitchenbutler.

Guide og rådgivning med Kitchenbutler

Det skal være nemt for dig at vælge den bedste løsning. Hos Kitchenbutler finder du en guide på seks trin, der hjælper dig med at stille skarpt på de krav og ønsker du har til dit fremtidige drømmekøkken. Når du har gennemført de seks trin modtager du en række tilbud, der matcher dine ønsker.

Samtidig kan du modtage rådgivning om de finansieringsløsninger, der er tilgængelig for dig. Det kræver blot at du opretter en ansøgning, som du finder tilgængelig hos kitchen butler. Med en ansøgning får du mere end 10 bud på finansieringsløsninger, der er mulige for dig.

Write A Comment