Hvem kan ikke lide en rigtig god kop kaffe, en kaffe, som man bare nyder i fulde drag – ja, jeg gør, også selvom jeg også godt kan lide en god kop te. Nogen gange kan jeg godt blive træt af at drikke kaffe, især hvis jeg får for meget af de instant kaffer der findes. Det er godt nok nemt, men jeg må indrømme at en god friskbrygget kop kaffe af frisk malede bønner, bestemt er min højeste prioritet. Jeg har lagt mærke til, at flere og flere bruger Peter Larsen Kaffe i en eller anden afskygning, men efter den nye gourmet-serie er kommet, er det bestemt blevet en af mine favoritter. Nu er det jo ikke sådan at Peter Larsen Kaffe kun har kaffe, nej de har mange andre ting på deres hjemmeside peterlarsenshop.dk – så udover deres gourmet kaffe, så får jeg også min dejlige cool mint urte te fra Peter Larsen.

Gourmet-serien

Man kan ligefrem dufte kaffeduften fra billedet, og lysten til en god kop Gourmet kaffe, vækkes i en – i kender det sikkert ale sammen, en lang dag uden kaffe, og så en dejlig duft af frisklavet kaffe – det kan man godt blive afhængig af. Jeg har gennem mange år købt min kaffe og te hos peterlarsenkaffeshop.dk – og har da også nogen gange haft købt en af de dejlige sirup man kan komme i sin kaffe, for lige at give den et ekstra pif. Lige det med siruppen lærte jeg på en gourmet restaurant, og får det nu også hjemme.

Write A Comment