er er mange steder i et hus, hvor man kan anvende fliser eller klinker – de fleste af os forbinder nok fliser med enten køkken eller badeværelset. Men som jeg ser det, så er der flere og flere der også får fliser i deres stuer og entreer, og det tænker jeg er fordi, man enten syntes at det ser godt ud, eller fordi man gerne vil have det praktisk og nemt at gøre rent. For mig gælder begge dele. Jeg kan godt lide fliser på gulvet, og jeg har sådan et hus hvor køkken og stue går ud i et, så her var der slet ingen tvivl om at der skulle fliser på. Heldigvis var hele familien enige om den beslutning. Jeg gik i gang med at undersøge hvad der fandtes af steder på nettet, hvor man kunne få nogle smarte fliser der matchede vores spisestue og køkken.

Danskfliselager.dk havde de fliser vi søgte efter

Nogle dejlige neutrale fliser, praktiske og ikke til at se skidtet der kan opstå på gulvet. Den dejlige lyse farve, matchede vores køkken med de hvide elementer, og i spisestuen matchede den lidt grå lige spisebord og stole – Nu skulle vi bare bestille dem hos danskfliselager, oig da vi ringede og talte med dem var de heldigvis også på lager, men som de sagde, de fleste af vores fliser er lagerførende. Jeg syntes vi fik en rigtig god og faglig rådgivning og betjening, prisen var den laveste på markedet – så vi var ikke længe om at bestille fliserne.

Write A Comment