Kan du forestille dig en verden uden teknologi? En verden, hvor de eneste lyde, du hører, er fuglenes kvidren og bladene, der suser i vinden. Ingen bippende biler eller blævrende tv’er. Kun naturens fred og ro.

Nu siger jeg ikke, at vi alle skal flytte til midten af ingenting og opgive vores smartphones (jeg mener, hvordan skulle vi overleve?!). Men det jeg siger er, at vi måske alle burde tage en pause fra vores skærme og tilbringe lidt tid i naturen en gang imellem. Tro mig, det gør underværker for dit helbred.

1. Mange undersøgelser har vist, at ophold i naturen kan hjælpe med at reducere stress, angst og depression. At være i naturen giver os mulighed for at koble af fra hverdagens travlhed og rydde op i vores sind. Når vores sind er klart, er vi bedre i stand til at fokusere og være produktive

2. Øget immunitet – Undersøgelser har også vist, at ophold i naturen kan styrke vores immunforsvar. En undersøgelse viste, at kontoransatte, der havde planter på deres arbejdsplads, tog færre sygedage end dem, der ikke havde det. Så hvis du ønsker at undgå at blive syg denne vinter, så gå en tur i parken!

3. Forbedret hjertesundhed – Ifølge American Heart Association kan ophold udendørs være med til at sænke blodtrykket, forbedre kolesterolniveauet og reducere stresshormoner som kortisol. Og alle disse ting fører til et sundere hjerte!

4. Vægttab – Når vi er udenfor, har vi en tendens til at være mere aktive, fordi der er så meget at lave! Vi kan gå en tur, cykle eller endda bare lege med vores hunde. Og når vi er aktive, forbrænder vi kalorier og taber os

5. Bedre søvn – Endelig kan ophold i naturen også hjælpe os med at sove bedre om natten. Den friske luft og sollyset er med til at regulere vores døgnrytme, så vi føler os søvnige, når det er sengetid, i stedet for at være lysvågen

Der er uendelig mange grunde til, at vi bør tilbringe mere tid i naturen! Det er godt for vores mentale sundhed, immunitet, hjertesundhed, vægttabsrejse … listen fortsætter og fortsætter! Jeg er slev glad for mine naturlige nydelser i form af hytte, Infrarød sauna og andet. Så næste gang du føler dig stresset eller overvældet, så gå væk fra dine skærme og gå udenfor! Din krop vil takke dig for det.

Comments are closed.